ndijske orahe potopiti u toplu vodu na 20 minuta. Zatim ih procediti i blendati sa 200 ml vode ili biljnog mleka dok se ne dobije gladak kremasti sos.
KORAK 2
Praziluk i crvenu papriku iseckati na sitno i propržiti na maslinovom ulju dok ne omekšaju. Bukovače iseći na trake i dodati u tiganj sa povrćem. Povremeno promešati i pržiti dok ne puste vodu i omekšaju.
KORAK 3
U isti tiganj dodati taljatele i manju čašu vode (oko 100 ml). Poklopiti i kuvati dok testenina ne omekša, dodajući još vode po potrebi.
KORAK 4
Kada testenina omekša, dodati biljnu pavlaku i kremasti sos od indijskih oraha. Sve dobro promešati i kuvati još 2-3 minuta dok sos ne postane gust i kremast.
KORAK 5
Dodati so i biber po ukusu. Po želji posuti seckanim peršunovim listom i poslužiti odmah.
Otključaj sve ostale benefite:
U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:
Da vidiš bazu od svih 800+ recepata koja se svakodnevno širi
Da sačuvaš omiljene recepte
Da kreiraš svoje recepte i praviš svoju bazu
Da pratiš svoj unos kalorija i makronutrijenata putem recepata, a i namirnica kroz jedan klik
Dobiješ programe treninga - i kućnu i gym varijantu
Pratiš svoje navike, obrasce, san, emotivno prejedanje, menstrualni ciklus i još mnogo toga...