Sastojci:

Broj porcija:2

ZAČINI:

So, biber i biljni začini po vašem izboru

Priprema:

KORAK 1

ndijske orahe potopiti u toplu vodu na 20 minuta. Zatim ih procediti i blendati sa 200 ml vode ili biljnog mleka dok se ne dobije gladak kremasti sos.

KORAK 2

Praziluk i crvenu papriku iseckati na sitno i propržiti na maslinovom ulju dok ne omekšaju. Bukovače iseći na trake i dodati u tiganj sa povrćem. Povremeno promešati i pržiti dok ne puste vodu i omekšaju.

KORAK 3

U isti tiganj dodati taljatele i manju čašu vode (oko 100 ml). Poklopiti i kuvati dok testenina ne omekša, dodajući još vode po potrebi.

KORAK 4

Kada testenina omekša, dodati biljnu pavlaku i kremasti sos od indijskih oraha. Sve dobro promešati i kuvati još 2-3 minuta dok sos ne postane gust i kremast.

KORAK 5

Dodati so i biber po ukusu. Po želji posuti seckanim peršunovim listom i poslužiti odmah.

Otključaj sve ostale benefite:

U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:

Slični recepti koje možda želite da isprobate: