Sastojci:

Broj porcija:4

ZAČINI:

So, biber i biljni začini po vašem izboru

Priprema:

KORAK 1

Potopite mlince u vodu i ostavite ih da omekšaju dok pripremate piletinu.

KORAK 2

Piletinu iseckajte na manje komade, začinite solju, belim lukom i začinskim miksom po vašem izboru. U tiganj, na par kapi ulja, dodajte piletinu i pržite dok ne porumeni.

KORAK 3

Kada piletina dobije zlatnu boju, dodajte niskomasni namaz i 30 g tvrdog sira (trapist, gauda, kačkavalj), pa sve mešajte 2-3 minuta dok se sastojci ne sjedine.

KORAK 4

Izvadite mlince iz vode, prospite vodu i premažite podlogu za pečenje sa par kapi ulja. Stavite prvi sloj mlinaca na podlogu, preko njega piletinu sa sosom, zatim drugi sloj mlinaca i na kraju 70 g tvrdog sira.

KORAK 5

Pecite u zagrejanoj rerni na 200-220°C oko 30 minuta dok jelo ne postane zlatno.

Otključaj sve ostale benefite:

U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:

Slični recepti koje možda želite da isprobate: