Isecite pileći file od 200g na dve šnicle. Posolite i začinite šnicle po želji.
KORAK 2
Umutite jaje u jednoj posudi. U drugoj posudi pripremite brašno (speltino ili ovseno). U trećoj posudi izmrvite kornfleks rukom da bude što sitniji.
KORAK 3
Uvaljajte svaku šniclu prvo u brašno, zatim u umućeno jaje, a potom u izmrvljeni kornfleks.
KORAK 4
Zagrijte tiganj sa kašikom ulja ili masti. Pecite šnicle na tiganju 5 minuta, a zatim prebacite šnicle u rernu zagrejanu na 200°C i pecite 15 minuta.
KORAK 5
Dok se peku pljeskavice, spremite salatu. Pomešajte miks zelene salate sa pola šargarepe ili drugim povrćem po izboru.
KORAK 6
Za umak, pomešajte senf, med, prstohvat soli i prstohvat mlevene paprike (možete koristiti običan i Dijnon senf). Kada je piletina gotova, poslužite je sa umakom ili ga prelijte preko šnicli.
Otključaj sve ostale benefite:
U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:
Da vidiš bazu od svih 800+ recepata koja se svakodnevno širi
Da sačuvaš omiljene recepte
Da kreiraš svoje recepte i praviš svoju bazu
Da pratiš svoj unos kalorija i makronutrijenata putem recepata, a i namirnica kroz jedan klik
Dobiješ programe treninga - i kućnu i gym varijantu
Pratiš svoje navike, obrasce, san, emotivno prejedanje, menstrualni ciklus i još mnogo toga...