Tunjevinu iz konzerve dobro ocediti od tečnosti i staviti u veću činiju. Dodati posni majonez, sitno seckani peršun, prezle i senf. Posoliti i pobiberiti po ukusu, ali paziti jer je tunjevina već slana.
KORAK 2
Sve sastojke dobro promešati dok se ne dobije kompaktna smesa. Podeliti na četiri jednaka dela i oblikovati pljeskavice srednje veličine, tako da budu čvrste i ne raspadaju se.
KORAK 3
U tiganju zagrejati malo maslinovog ulja na srednje jakoj vatri. Pržiti pljeskavice oko 3-4 minuta sa svake strane, dok ne dobiju zlatno-smeđu boju i blago hrskavu teksturu.
KORAK 4
Poslužiti toplo uz prilog po izboru, poput sveže salate, humusa ili pečenog povrća.
Otključaj sve ostale benefite:
U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:
Da vidiš bazu od svih 800+ recepata koja se svakodnevno širi
Da sačuvaš omiljene recepte
Da kreiraš svoje recepte i praviš svoju bazu
Da pratiš svoj unos kalorija i makronutrijenata putem recepata, a i namirnica kroz jedan klik
Dobiješ programe treninga - i kućnu i gym varijantu
Pratiš svoje navike, obrasce, san, emotivno prejedanje, menstrualni ciklus i još mnogo toga...