Sastojci:

Broj porcija:3

ZAČINI:

So, biber i biljni začini po vašem izboru

Priprema:

KORAK 1

Isecite pileća prsa na tanje šnicle. Zagrijte ¼ putera u dubokom tiganju na srednje jakoj vatri i pecite piletinu po 4 minuta sa svake strane ili dok ne porumeni. Prebacite na tanjir i ostavite sa strane.

KORAK 2

U tiganj dodajte preostali puter i mešajte 2-3 minuta ili dok se ne otopi i dobije zlatno smeđu boju. Dodajte kapare i mešajte 1 minut, zatim dodajte limunov sok i polovinu limunove korice, promešajte, a zatim vratite piletinu nazad u tiganj. Kuvajte, povremeno okrećući, 2-3 minuta ili dok se piletina ne skuva i sos malo zgusne. Za serviranje, pospite peršunom i preostalom limunovom koricom.

Otključaj sve ostale benefite:

U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:

Slični recepti koje možda želite da isprobate: