Sastojci:

Broj porcija:1

ZAČINI:

So, biber i biljni začini po vašem izboru

Priprema:

KORAK 1

Iseckajte pileći file na komadiće i začinite po ukusu (so, kurkuma, beli luk, bosiljak, začini za piletinu).

KORAK 2

Meso pecite na tiganju s 2-3 kapi ulja/masti dok ne dobije zlatnu boju.

KORAK 3

Dodajte niskomasni namaz (Pilos Light Cream Spread ili Philadelphia Light)) i 20g žutog sira (kačkavalj, edamer, trapist, gauda) i mešajte 1-2 minuta dok smesa ne postane kremasta.

KORAK 4

Tortilju kratko zagrejte u tiganju, bez ulja, 1 minut sa jedne strane i 30 sekundi sa druge.

KORAK 5

U tortilju stavite meso, crveni pasulj, kukuruz i malo suve pečenice. Zatvorite tortilju i uživajte!

Otključaj sve ostale benefite:

U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:

Slični recepti koje možda želite da isprobate: