Pirinač skuvajte prema uputstvu na pakovanju i ostavite sa strane.
KORAK 2
U dubokom tiganju zagrijte ulje na umerenoj vatri, pa dodajte iseckanu šargarepu, papriku i bele delove mladog luka. Mešajte povrće 10 minuta, dok ne omekša.
KORAK 3
Zatim dodajte mlevenu junetinu (sa manje od 10% masti ili mleveni but) i začinite solju i biberom. Pržite još 10 minuta, dok meso ne porumeni.
KORAK 4
Sada dodajte mlevenu papriku, začin i paradajz sos, dobro promešajte i kuvajte još nekoliko minuta.
KORAK 5
Dodajte kuvani pirinač zajedno sa 1-2 kašike vode i sve dobro sjedinite, kuvajući još 3-4 minuta.
KORAK 6
Na kraju, pospite iseckanim zelenim delovima mladog luka i odmah poslužite. Uživajte u ovom ukusnom obroku!
Otključaj sve ostale benefite:
U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:
Da vidiš bazu od svih 800+ recepata koja se svakodnevno širi
Da sačuvaš omiljene recepte
Da kreiraš svoje recepte i praviš svoju bazu
Da pratiš svoj unos kalorija i makronutrijenata putem recepata, a i namirnica kroz jedan klik
Dobiješ programe treninga - i kućnu i gym varijantu
Pratiš svoje navike, obrasce, san, emotivno prejedanje, menstrualni ciklus i još mnogo toga...