Sastojci:

Broj porcija:1

ZAČINI:

So, biber i biljni začini po vašem izboru

Priprema:

KORAK 1

Pirinač skuvajte prema uputstvu na pakovanju i ostavite sa strane.

KORAK 2

U dubokom tiganju zagrijte ulje na umerenoj vatri, pa dodajte iseckanu šargarepu, papriku i bele delove mladog luka. Mešajte povrće 10 minuta, dok ne omekša.

KORAK 3

Zatim dodajte mlevenu junetinu (sa manje od 10% masti ili mleveni but) i začinite solju i biberom. Pržite još 10 minuta, dok meso ne porumeni.

KORAK 4

Sada dodajte mlevenu papriku, začin i paradajz sos, dobro promešajte i kuvajte još nekoliko minuta.

KORAK 5

Dodajte kuvani pirinač zajedno sa 1-2 kašike vode i sve dobro sjedinite, kuvajući još 3-4 minuta.

KORAK 6

Na kraju, pospite iseckanim zelenim delovima mladog luka i odmah poslužite. Uživajte u ovom ukusnom obroku!

Otključaj sve ostale benefite:

U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:

Slični recepti koje možda želite da isprobate: