Sastojci:

Broj porcija:12

Priprema:

KORAK 1

Zagrejte rernu na 180°C i obložite tepsiju papirom za pečenje.

KORAK 2

U posudu za mešanje dodajte tečni kikiriki puter i javorov sirup, pa mešajte kašikom dok ne dobijete kremastu pastu. Postepeno dodajte brašno i mešajte dok se ne formira testo za kolače (po potrebi dodajte još malo brašna).

KORAK 3

Podelite testo na 12 delova, svaki oblikujte u kuglu i stavite na pleh. Svaku kuglu poravnajte viljuškom, formirajući oblik krsta. Pecite 12-15 minuta, dok ne porumeni. Izvadite iz rerne i ostavite da se hladi 10 minuta ili duže; što duže budu hladni, to će postati hrskaviji.

Otključaj sve ostale benefite:

U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:

Slični recepti koje možda želite da isprobate: