Sastojci:

Broj porcija:12

Priprema:

KORAK 1

Zagrejte rernu na 180°C i podmažite okrugli kalup za torte ili ga obložite papirom za pečenje.

KORAK 2

U velikoj posudi umutite bademov puter i grčki jogurt od breskve dok ne postanu glatki. Postepeno dodajte bademovo mleko i javorov sirup, zatim pomešajte limunov sok i vaniliju.

KORAK 3

U drugoj posudi pomešajte brašno, mleveni badem, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i začine. Suve sastojke prebacite u mokre i dobro izmešajte špatulom.

KORAK 4

Testo prebacite u kalup, na vrh stavite komade breskve (od dve breskve napravite 16 komada). Pecite oko 50 minuta ili dok čačkalica ne izađe čista.

KORAK 5

GlazIrajte vrh sa preostale 2 kašike javorovog sirupa i pustite da se potpuno ohladi pre služenja.

Otključaj sve ostale benefite:

U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:

Slični recepti koje možda želite da isprobate: