Zagrejte rernu na 180°C i podmažite okrugli kalup za torte ili ga obložite papirom za pečenje.
KORAK 2
U velikoj posudi umutite bademov puter i grčki jogurt od breskve dok ne postanu glatki. Postepeno dodajte bademovo mleko i javorov sirup, zatim pomešajte limunov sok i vaniliju.
KORAK 3
U drugoj posudi pomešajte brašno, mleveni badem, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i začine. Suve sastojke prebacite u mokre i dobro izmešajte špatulom.
KORAK 4
Testo prebacite u kalup, na vrh stavite komade breskve (od dve breskve napravite 16 komada). Pecite oko 50 minuta ili dok čačkalica ne izađe čista.
KORAK 5
GlazIrajte vrh sa preostale 2 kašike javorovog sirupa i pustite da se potpuno ohladi pre služenja.
Otključaj sve ostale benefite:
U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:
Da vidiš bazu od svih 800+ recepata koja se svakodnevno širi
Da sačuvaš omiljene recepte
Da kreiraš svoje recepte i praviš svoju bazu
Da pratiš svoj unos kalorija i makronutrijenata putem recepata, a i namirnica kroz jedan klik
Dobiješ programe treninga - i kućnu i gym varijantu
Pratiš svoje navike, obrasce, san, emotivno prejedanje, menstrualni ciklus i još mnogo toga...