Sastojci:

Broj porcija:1

ZAČINI:

So, biber i biljni začini po vašem izboru

Priprema:

KORAK 1

Napravite špagete od jedne tikvice (možete da kupite kod kineza da kupite spravicu uz pomoć koje ćete napraviti oblik špageta od bilo koje namirnice). Ostavljam vam i link sa pet načina kako možete to da uradite, ovde.

KORAK 2

Ostavite tikvicu na ubrus bar pola sata, da iz nje izađe što više vode.

KORAK 3

Na tiganj stavite 2-3 kapi ulja, po želji prodinstajte malo luka, pa dodajte špagete od tikvica. Posolite i začinite po ukusu, mešajte 3-4 minuta.

KORAK 4

Kada piletina dobije svoju zlatnu boju, dodajte niskomasni namaz po želji (npr. Pilos Light Cream Spread ili Philadelphia Light) i žuti sir po vašem izboru (trapist, gauda, čedar). Mešajte još dodatnih 2 minuta dok se sir ne istopi.

KORAK 5

Na sam vrh dodajte par čeri paradajza, malo parmezana i uživajte u jelu.

Otključaj sve ostale benefite:

U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:

Slični recepti koje možda želite da isprobate: