00
DANI
00
SATI
00
MINUTE
00
SEKUNDE

Black Friday ponuda:

Sardina s povrćem – Adria Mare

Energetska vrednost

Proteini

Ugljeni hidrati

Od toga šećeri

Vlakna

Masti

Od toga zasićene masti

119 kcal

13.3 g

3.1 g

1.8 g

-

5.9 g

1.5 g

Unesi količinu u gramima da izračunaš za tu vrednost kalorije i makronutrijente *
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Koliko želiš kalorija da uneseš: *
0.00

PORCIJA: -

Energetska vrednost

Proteini

Ugljeni hidrati

Od toga šećeri

Vlakna

Masti

Od toga zasićene masti

-

-

-

-

-

-

-

KOMAD: -

Energetska vrednost

Proteini

Ugljeni hidrati

Od toga šećeri

Vlakna

Masti

Od toga zasićene masti

-

-

-

-

-

-

-

Sastojci:

Sardela 52%, paradajz sos 28% (koncentrat paradajza, šećer, biljno ulje (u promenljivim količinama sojino, suncokretovo, repičino), kuhinjska so, pšenično brašno, alkoholno sirće, mirodjija, voda, mešavina povrca 20% (šargarepa, zeleni paradajz, krastavac, paprika, šećerna repa, celer).

Otključaj sve ostale benefite:

U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:

Količina šećera na 100g

  • MALI SADRŽAJ: <5g
  • SREDNJI SADRŽAJ: 5-15g
  • VISOK SADRŽAJ: >15g

Ukupno masti na 100g

  • MALI SADRŽAJ: <3g
  • SREDNJI SADRŽAJ: 3-20g
  • VISOK SADRŽAJ: >20g

Zasićene masti na 100g

  • MALI SADRŽAJ: <1.5g
  • SREDNJI SADRŽAJ: 1.5-5g
  • VISOK SADRŽAJ: >5g

Dodatni podsetnik:

  • Visok sadržaj vlakana u proizovidu je kada ima više od 6g na 100g proizvoda
  • Transmasti su: hidrogenizovana biljna ulja i delimično hidrogenizovana biljna ulja, biljne masnoće, biljne masti, margarin
  • Prvi sastojak predstavlja čega ima najviše u tom proizvodu!
  • Drugi nazivi za šećer su:
    • žuti šećer, braon šećer, smeđi šećer
    • šećer iz šećerne trske
    • dekstroza
    • koncentrisani voćni sok
    • agave sirup
    • maltoza
    • ječmeni slad
    • pirinčani slad
    • fruktoza
    • dekstrini
    • maltodekstrini
    • skrob
    • melasa
    • glukozni, glukozno-fruktuzni, fruktozni, visoko-fruktuzni kukuruzni sirup, itd.