00
DANI
00
SATI
00
MINUTE
00
SEKUNDE

Black Friday ponuda:

(Integralno) brašno po vašem izboru

Energetska vrednost

Proteini

Ugljeni hidrati

Od toga šećeri

Vlakna

Masti

Od toga zasićene masti

339 kcal

13.7 g

72.6 g

0.3 g

3.8 g

1.8 g

0.2 g

Unesi količinu u gramima da izračunaš za tu vrednost kalorije i makronutrijente *
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Koliko želiš kalorija da uneseš: *
0.00

PORCIJA: 1 šolja (120 g)

Energetska vrednost

Proteini

Ugljeni hidrati

Od toga šećeri

Vlakna

Masti

Od toga zasićene masti

407kcal

16.4g

87.1g

4.5g

0.4g

2.2g

0.2g

KOMAD: -

Energetska vrednost

Proteini

Ugljeni hidrati

Od toga šećeri

Vlakna

Masti

Od toga zasićene masti

-

-

-

-

-

-

-

Više o namirnici:

Integralno brašno se dobija od celog zrna žitarica, što znači da sadrži mekinje, klicu i endosperm – delove koji se često uklanjaju u procesu izrade belog brašna. Upravo zbog toga integralno brašno obiluje dijetalnim vlaknima, vitaminima B kompleksa, mineralima poput magnezijuma, gvožđa i cinka, ali i biljnim proteinima. Bez obzira da li je u pitanju integralno pšenično, ražano, ovseno ili heljdino brašno, svaka varijanta doprinosi boljoj regulaciji varenja, održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi i dužem osećaju sitosti. Integralno brašno je odlična zamena za belo brašno u pripremi hleba, peciva, palačinki i kolača, čineći ih nutritivno bogatijim i pogodnijim za balansiranu ishranu.

Proizvodi koji pripadaju ovoj namirnici:

Energetska vrednost

Proteini

Ugljeni hidrati

Od toga šećeri

Vlakna

Masti

Od toga zasićene masti

359kcal

15.2g

64.5g

3.7g

-

2.5g

0.4g

Čime možete da zamenite namirnicu:

350kcal

12gP

72gUH

1.5gM

317kcal

2.5gP

82gUH

2.7gM

338kcal

15gP

70gUH

2.4gM

365kcal

7gP

80gUH

0.7gM

338kcal

10gP

76gUH

2gM

340kcal

13gP

72gUH

2.5gM

327kcal

12gP

71gUH

1.5gM

370kcal

7gP

80gUH

1gM

360kcal

11gP

73gUH

2gM

345kcal

10gP

74gUH

1.6gM

Otključaj sve ostale benefite:

U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput: