Goji bobice (poznate i kao vukove bobice ili Lycium barbarum) su sitni, crvenkasto-narandžasti plodovi poreklom iz Azije, tradicionalno korišćeni u kineskoj medicini. Najčešće se konzumiraju sušene, a poznate su po svom blago slatko-kiselkastom ukusu, slično brusnicama. Smatraju se supernamirnicom zbog bogatstva antioksidansa i mikronutrijenata.
Goji bobice su cenjene zbog svojih antiinflamatornih i antioksidativnih svojstava, podrške imunitetu, zdravlju kože i očiju. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana i proteina za jednu voćku, mogu pomoći u osećaju sitosti. Međutim, zbog visokog sadržaja šećera i kalorija u maloj porciji, preporučuje se umeren unos (npr. 20–30 g dnevno), posebno kod osoba koje prate unos ugljenih hidrata. Idealne su kao dodatak musliju, smoothiejima ili jogurtu.
U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput: