Čokolada keks – Frankonia

Energetska vrednost

Proteini

Ugljeni hidrati

Od toga šećeri

Vlakna

Masti

Od toga zasićene masti

454 kcal

8.2 g

50 g

8.9 g

7.5 g

29 g

17 g

Unesi količinu u gramima da izračunaš za tu vrednost kalorije i makronutrijente *
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Koliko želiš kalorija da uneseš: *
0.00

PORCIJA: -

Energetska vrednost

Proteini

Ugljeni hidrati

Od toga šećeri

Vlakna

Masti

Od toga zasićene masti

-

-

-

-

-

-

-

KOMAD: -

Energetska vrednost

Proteini

Ugljeni hidrati

Od toga šećeri

Vlakna

Masti

Od toga zasićene masti

-

-

-

-

-

-

-

Sastojci:

Zaslađivač: maltitol; obrano mleko u prahu, komadići keksa (15%) (zaslađivači: maltitol, izomalt, eritritol; krompir skrob, kukuruzno brašno, puter (mleko), pirinčano brašno, modifikovani skrob, tapioka skrob, ekstrakt burbonske vanile, so, sredstvo za dizanje testa: natrijum-hidrogenkarbonat), kakao buter, masa kakaoa, inulin, pasta od lešnika (5%), mlečna mast (mleko), emulgator: lecitin (soja); prirodna aroma vanile. Minimalni sadržaj kakaoa: 30% i mlečnih sastojaka: 18% (u sadržaju čokolade)

Otključaj sve ostale benefite:

U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:

Količina šećera na 100g

  • MALI SADRŽAJ: <5g
  • SREDNJI SADRŽAJ: 5-15g
  • VISOK SADRŽAJ: >15g

Ukupno masti na 100g

  • MALI SADRŽAJ: <3g
  • SREDNJI SADRŽAJ: 3-20g
  • VISOK SADRŽAJ: >20g

Zasićene masti na 100g

  • MALI SADRŽAJ: <1.5g
  • SREDNJI SADRŽAJ: 1.5-5g
  • VISOK SADRŽAJ: >5g

Dodatni podsetnik:

  • Visok sadržaj vlakana u proizovidu je kada ima više od 6g na 100g proizvoda
  • Transmasti su: hidrogenizovana biljna ulja i delimično hidrogenizovana biljna ulja, biljne masnoće, biljne masti, margarin
  • Prvi sastojak predstavlja čega ima najviše u tom proizvodu!
  • Drugi nazivi za šećer su:
    • žuti šećer, braon šećer, smeđi šećer
    • šećer iz šećerne trske
    • dekstroza
    • koncentrisani voćni sok
    • agave sirup
    • maltoza
    • ječmeni slad
    • pirinčani slad
    • fruktoza
    • dekstrini
    • maltodekstrini
    • skrob
    • melasa
    • glukozni, glukozno-fruktuzni, fruktozni, visoko-fruktuzni kukuruzni sirup, itd.