Sastojci:

Broj porcija:1

ZAČINI:

So, biber i biljni začini po vašem izboru

Priprema:

KORAK 1

Tofu iseckajte na male kockice. Crveni i zeleni kupus sitno naseckajte, crveni luk isecite na tanke trakice, a paradajz na sitne kocke.

KORAK 2

U tiganju zagrejte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte crveni i zeleni kupus zajedno sa crvenim lukom i dinstajte dok ne omekšaju, oko 5 minuta.

KORAK 3

Dodajte iseckani tofu u tiganj, pospite kuminom, solju i biberom. Pržite dok tofu ne dobije zlatno-smeđu boju, povremeno mešajući (oko 7-10 minuta).

KORAK 4

Ubacite seckani paradajz i sok od limete u tiganj, promešajte i kuvajte još 2-3 minuta dok se ukusi ne sjedine.

KORAK 5

U suvom tiganju kratko tostirajte kukuruzne tortilje sa obe strane, dok ne postanu blago hrskave i tople.Na svaku tortilju stavite smesu od tofua i povrća, a zatim ih pospite svežim, seckanim korijanderom. Po želji dodajte dodatne prelive, poput veganskog jogurta ili ljutog sosa.

Otključaj sve ostale benefite:

U sklopu premium članarine, možeš da otključaš mnoge druge pogodnosti poput:

Slični recepti koje možda želite da isprobate: